2. sezona The Witcher serije bo očitno vsebovala Wild Hunt

Težko pričakovana 2. sezona serije The Witcher je po večih nesrečnih pripetljajih, v katerih se je nekaj članov snemalne ekipe okužilo s koronavirusom in si je med snemanjem poškodoval nogo glavni igralec Henry Cavill, zopet začela s snemanjem s polno paro in očitno nas bo v novi sezoni pričakal en sovražnik, ki je znan oboževalcem trilogije Witcher iger.

Spletna stran Redanian Intelligence budno spremlja prav vsa dogajanja okoli The Witcher franšize in v Združenem kraljestvu, kjer trenutno poteka snemanje 2. sezone, imajo tudi nekaj vohunov. Ti so so na eni plaži opazili produkcijsko ekipo, ki je v objektiv zajela skupino jahačev v temnem oklepu. Glede na stil so ti jezdeci več kot očitno pripadniki Wild Hunta, ki smo jih igralci dokončno odpravili v igri The Witcher 3. Na slikah morda ne izpadejo tako grozni, a treba je počakati, da jim v produkcijo dodajo cel kup CGI učinkov.

Nov sezona je že objavila izbrane igralce za nekatere vidnejše vloge. Simon Callow bo odigral detektiva Codringherja, Ajdoa Andoh bo za igrala vlogo duhovnice Nenneke, v vlogi Phillippe Eilhart pa se bo preizkusila Cassie Clare.

Datum izida 2. sezone je zaenkrat še skrivnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime