Stalker 2 pokazal čudovite modele likov in zobovja, a želeli smo si veliko več

Razvijalec GSC Game World je igro Stalker 2 pompozno najavil 3 leta nazaj in takrat je bilo jasno, da se je razvoj šele začel in igralci smo tako bili veseli samo ene slike in smo potrpežljivo čakali na kakšen igralen posnetek. Navsezadnje smo zadnji del Call of Pripyat dobili deset let nazaj, tako da smo bili izurjeni v potrpežljivosti.

GSC Game World se je nedavno vendarle odločil pokazati prve utrinke iz igre in dobili smo vpogled v pripadnika vojske Duty, ki nosi na sebi res podroben oklep, razvijalec pa se je še pohvalil z naprednim ustvarjalnikom likov in prebivalcev, ki se bodo sprehajali po radiacijskem območju Černobila, ki se imenuje preprosto The Zone. Zanimivo je, da so ogromno pozornosti usmerili v podrobnosti in zadeve gredo tako daleč, da bo imel prav vsak prebivalec svoje zobovje, kar vsekakor priča o naravnost neverjetni podobi.

Poleg tega smo dobili vpogled v modele nekaterih orožij in… No, to je bilo v bistvu to, kar je precej razočaralo veliko igralcev. Tri leta so namreč dovolj dolga doba razvoja, da bi pa zdaj morali dobiti vsaj kakšen igralen napovednik. Žal od tega ni bilo nič in čeprav nam tip v posnetku na koncu pove, da lahko pričakujemo prikaz igranja konec leta, imamo občutek, da je izid igre še presneto daleč stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime