Streamerka zaradi vaginalnega prdca odstranjena iz Twitcha

HOPsi je vedno tu, da vam poroča o najbolj pomembnih stvareh iz sveta in tako je tudi tokrat, saj je streamerka ItsPinkie nekaj dni nazaj za svoje gledalce v mikrofon izpustila vaginalni prdec, to pa ni osupnilo samo gledalcev ampak tudi Twitch administratorje. In to ne samo zaradi predrznosti njenega početja, ampak tudi talenta, saj lahko očitno takšno vaginalno grmenje spusti na komando.

Morda se vam to ne zdi pomembna stvar, a ljudje po svetu se z vami ne bi strinjali. Posnetek je namreč postal viralen in v prvih 24 urah si je video pogledalo 700k ljudi, v nekaj dneh pa je ta številka narasla na 2 milijona ogledov.

Celotna zadeva spominja na tisto South Park epizodo, kjer se je primerjalo moške navadne prdce z ženskimi vaginalnimi vetrovi in ItsPinkie je takšno podobno vojno napovedala na Twitterju. Zapisala je, da bi moral biti Twitch enakopraven glede teh zadev in če si popularni streamer xQc ni prislužil kazni za svoje prdenje, potem bi morali biti tudi vaginalni prdci obravnavani enako.

Osebje se z njo ni strinjalo, saj ji je podelilo 3-dnevno odstranitev iz platforme in njen kanal je trenutno nedosegljiv. ItsPinkie se s tem ne obremenjuje, saj jo je kazen doletela čez vikend, ko si je pravzaprav želela vzeti nekaj časa zase, njeni vetrovi pa so ji zagotovo prinesli cel kup novih sledilcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime