Cyberpunk 2077 prejel masivno posodobitev, ki odpravi več kot 500 hroščev

Če še vedno čakate na igralno verzijo Cyberpunk 2077, ki vas ne bi vsakih nekaj minut zamorila s kakšnim hroščem, potem se je sedaj vaša potrpežljivost končno izplačala. Razvijalec CD Projekt RED je po mesecih dela vendarle splavil novo posodobitev 1.2 in ta je naravnost titanska.

V FINALLY SLEEPS LIKE A NORMAL PERSON from r/cyberpunkgame

Na njihovi uradni strani lahko najdemo zapis vseh popravkov in teh je več kot 500. Posodobitev ne dodaja nove vsebine, ampak je v glavnem namenjena odpravljanju zalege hroščev, ki jih je imel Cyberpunk 2077 ob izidu cel kup. Spremembe so se zgodile na področju upravljanja vozil, umetni pameti policije in obnašanju NPC-jev. Ti se zdaj naj ne bi več rojevali v svetu brez animacij in zdaj bodo celo vozili avtomobile, brez da bi v roki držali ogromno bazuko.

Odpravljene so bile tudi druge nevšečnosti, ki so močno bodle v oči. Naš junak je zdaj končno ugotovil, kako se pravilno uleči v posteljo, razvijalec pa je končno omogočil ray tracing podporo na AMD grafičnih karticah.

Posodobitev je na voljo na PC-ju in konzolah. Steam lastniki boste primorani prenesti 28 GB podatkov, GOG igralci pa okoli 33 GB. Pri konzolah je slika drugačna: Xbox One posodobitev je velika okoli 40 GB, za PlayStation 4 pa boste prenesli kar 47 GB podatkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime