Nekdo končno dela na novi boksarski igri

Ni dvoma, da je boks izgubil na svoji popularnosti. Ta tehnično dovršen borilni šport je že dolgo nazaj predal svojo krono UFC-ju, ki je hitrejši in bolj krvav. Skladno s tem so usahnile tudi igre in zadnji naslov izpod večjega založnika se je zgodil leta 2011, ko je EA izdal igro Fight Night Champion.

Vendar boksanje še vedno obstaja in tega se je spomnil tudi razvijalec Steel City Interactive, ki dela na novi simulaciji tega čudovitega borilnega športa. Esports Boxing Club je sicer precej nevzburljiv naslov, a prvi igralni napovednik indie razvijalca kaže na to, da ekipa ve kaj dela in da je šlo v izdelavo kar nekaj denarja. Boksarji se premikajo realistično po ringu, se izmikajo in napadajo s precej dobrimi animacijami.

Kot lahko vidimo iz tega alfa posnetka bo imela igra tudi nekakšen menedžerski igralni način, najemali bomo lahko promotorje ter izboljševali statistike našega borca.

Esports Boxing Club bo izšel za PC in konzole v sistemu Zgodnjega dostopa, Steam stran pa je že zdaj živa, tam pa lahko tudi najdete dodatne slike in posnetke. Razvijalec je zapisal, da boste za igranje na PC-ju potrebovali igralni plošček, datum izida pa je zaenkrat še neznanka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime