Animirana serija Star Wars: The Bad Batch dobila prvi napovednik

Disney je ugotovil, da mu je s serijo The Mandalorian padla sekira v med, zato so hitro odobrili delo na celem kupu novih epizodnih projektov. Veliko od njih je še precej daleč od izida, kot je denimo serija Obi-Wan Kenobi, ki bo šele letos aprila začela s snemanjem. A The Bad Batch je praktično že pred vrati in dobili smo tudi prvi napovednik, ki malce bolje razloži dogajanje zgodbe.

The Bad Batch bo animirana serija, ki vizualno precej spominja na The Clone Wars. Dogajanje se bo odvijalo med vzponom Imperija, ki bo umeščeno med filma Revenge of the Sith in A New Hope. Spremljali bomo avanture petih kloniranih vojakov, vsak od njih pa ima svoje unikatne sposobnosti. Ekipa v bistvu spominja na nekakšno “raid” grupo iz MMO-jev, saj imamo DPS-a, tanka in snajperja, vsak od njih pa ima skozi napovednik svoje sarkastične pripombe. Ob gledanju se mi je tudi potožila za nov del odlične igričarske serije Republic Commando, a to so zaenkrat samo pobožne želje.

Serija bo vsekakor vsebovala veliko eksplozij, a upamo tudi na dobro zgodbo. The Bad Batch bo premiero doživela na Star Wars dan, torej 4. maja, gledali pa jo bomo lahko samo na pretočnem servisu Disney +.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime