Rick and Morty dobil prvi napovednik za 5. sezono

Rick and Morty oboževalci, za vas imamo dvominutno poslastico, saj je včeraj izšel prvi napovednik za prihajajočo 5. sezono te nenormalno popularne animirane serije.

Napovednik veteranov serije ne bo preveč presenetil. Rick, Morty in družina bodo zopet potovali po čudnih galaksijah, naleteli bodo na smešna nezemeljska bitja, v vsaj enem delu pa se bo nori Rick kloniral in se podal v vojno proti sebi. Da o bizarnem planetu, kjer je očitno vse zasnovano okoli čudaških seksualnih fetiših sploh ne govorimo.

Televizijska mreža Adult Swim je skladno z napovednikom najavila Rick and Morty dan praznovanja, ki bo vsako leto prinesel presenečenja in skrite posnetke izza kamer. Teh praznovanj ne bo kmalu zmanjkalo, saj je Adult Swim leta 2018 naročil 70 epizod te serije, kar nanese nekje 10 sezon in kdo ve, če po izteku pogodbe ta ne bo podaljšana.

Žal boste morali na novo sezono še malce počakati, saj se bo premiera zgodila šele 21. junija ob petih zjutraj. Trenutno si lahko vse dele ogledate na pretočnem servisu Netflix.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime