Among Us dobil povsem novo mapo

Igra Among Us morda ni več tako popularna kot samo nekaj mesecev nazaj, ko se je zdelo, da ta naslov igrajo prav vsi, ki imajo doma internetno povezavo. Razvijalca Innerslotha je uspel igre pošteno presenetil in majhna ekipa se je morala zbrati in urno začeti delati na posodobitvah, ki bi igralno bazo ohranile pred zasloni.

Žal jim to ni povsem uspelo, saj so si za razvoj vzeli malce preveč časa, igralci pa so začeli zapuščati igro. Številke so začele drseti navzdol in nikoli niso postale res kritične, saj je Among Us ohranil nad 20k istočasnih igralcev, ki je še vedno poštena številka.

Igra je včeraj končno izdala novo mapo Airship, ki je tudi največja do sedaj. Razvijalec se je res potrudil in v mapo zapakiral ogromno podrobnosti, ki pa je morda trenutno malce prevelika za samo 10 igralcev. Razvijalec sicer dela na razširitvi, ki bo omogočala 15 igralcev na eni mapi, a ta funkcija trenutno še ni na voljo.

Ogromna posodobitev je prinesla tudi nove klobuke in naloge, omogočen pa je bil tudi sistem za prijavljen drugih igralcev, ki kršijo pravilnik glede obnašanja. Razvijalec obljublja več rednih posodobitev, ki jih bodo med razvojem delili s svojimi igralci. Ena od teh bo denimo kompletna grafična prenova igre, ki bo zagotovo prinesla nekaj novih igralcev.

among us

Ti se vračajo že zdaj, saj je nova mapa pošteno napihnila bazo igralcev in včeraj se je v igri zabavalo več kot 130k igralcev.

Among Us lahko kupite na Steamu, trenutno je igra znižana za 20 % na 3,19 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime