The Elder Scrolls Online dobil napovednik, ki prikaže lepote nadgrajene grafične podobe

MMO igra The Elder Scrolls Online ne izgublja svojega zagona in igra bo kmalu dobila novo razširitev Gates of Oblivion, ki bo zopet dodala cel kup vsebine, prvič pa bomo v igri dobili tudi spremljevalce, ki jih bomo lahko vzeli s sabo na avanture in jim nadevali oklepe in orožja.

Razvijalec Zenimax Online je včeraj spočel obsežen prenos v živo, kjer so pokazali nekaj novosti glede trenutne sezone Blackwood. In ravno v tem prenosu smo videli prvi napovednik glede prenovljene grafične podobe, ki bo narejena za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X.

Igra sicer že zdaj deluje na teh konzolah, a je ta verzija enaka tistim na konzolah starejše generacije. ESO na PS4 in X1 teče pri ločljivosti 1080p s 30 sličicami na sekundo, nadgrajena verzija, s polnim imenom The Elder Scrolls Online: Console Enhanced, pa bo prinesla cel kup izboljšav.

Prejeli bomo izboljšane teksture, večjo mejo izrisovanja, nove svetlobne učinke, glajenje robov ter višje ločljivosti. Igralci bodo lahko izbirali med dvema igralnima načinoma: “Performance Mode”, ki prinaša nižjo ločljivost a igranje pri 60 sličicah na sekundo ali pa “Fidelity Mode”, ki bo grafiko in ločljivost zvišal na 4K, a se boste morali zadovoljiti z igranjem pri 30 sličicah na sekundo.

K vsemu temu lahko prištejete še krajše nalagalne čase, saj Bethesda pravi, da so bili ti zmanjšani kar za polovico in dobite dober izgovor, da se zopet vrnete v ESO svet.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced prihaja na PlayStation 5 in Xbox Series X in S 8. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime