18-letna Bhad Bhabie v šestih urah nabrala milijon dolarjev in tako porušila OnlyFans rekord

Danielle Bregoli je dekle, ki je staro samo 18 let, a je v tem času doživela toliko stvari, da bi lahko z njo napolnili knjigo.

Punca je zaslovela že pri svojih trinajstih, ko se je leta 2016 pojavila na pogovorni oddaji Dr. Phila, njen segment pa se je imenoval “I Want to Give Up My Car-Stealing, Knife-Wielding, Twerking 13-Year-Old Daughter Who Tried to Frame Me for a Crime”. Oddaja je govorila o težavni vzgoji te zmedene in jezne najstnice, ki si je v oddaji prislužila smeh iz strani občinstva. Bregoli to ni bilo všeč, zato se je v publiko zadrla frazo: “Catch me outside, how about that?”.

To frazo je nato osvojila internetna raja in Danielle je čez noč postala meme. Ampak punca je znala svojo slavo izkoristiti, zato je postala raperka z imenom Bhad Bhabie in njen komad Cash Me Outside je leta 2017 skočil med 100 najbolj vročih pesmi Billboarda.

Skratka, punca ve kako se pravilno tržiti, zato je ob dopolnjenem 18. letu storila naslednji korak in ustvarila račun na OnlyFansu in tam je hitro podrla vse rekorde zaslužka.

onlyfans

Svoj dosežek je ponosno delila na Instagramu in vidimo lahko, da je v samo šestih urah zaslužila milijon dolarjev. Od naročnikov je prejela 750k ameriških dolarjev, preko 5k zelencev v napitninah in kar 267.600 dolarjev v zasebnih sporočilih. V svojem sporočilu je še zapisala, da to ni slab denar za 6 ur dela.

S tem je tudi podrla rekord glede zaslužka, ki ga je prej držala Bella Thorne, ki je postala slavna zaradi Disneyjeve serije Shake it Up, na OnlyFansu pa je zaslužila 1,3 milijona dolarjev v prvih 24 urah od ustvaritve računa. Bhad Bhabie je njen dosežek hitro presegla, naval pa je bil celo tako velik, da se je stran OnlyFans za nekaj časa tudi zrušila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime