Epic podarja zanimivo pikslasto avanturo Tales of the Neon Sea

Že nekaj časa nismo pokukali v tedensko brezplačno ponudbo založnika Epic Games. Ta se je v zadnjih tednih odločil malce zategniti svojo vrečo brezplačnih dobrot, tako da že dolgo nismo dobili kakšne brezplačne igre izpod prstov večjega založnika.

A tudi nad indie igrami nam ni treba vihati nosov in za ta teden so v ponudbo poslali zanimivo avanturo Tales of the Neon Sea.

Gre za detektivsko ugankarsko avanturo, ki je spočeta v prelestni pikslasti grafiki. Dogajanje se odvija v kiberpank okolici in če ste morda želeli kdaj igrati kakšno igro v slogu Blade Runnerja, potem ste morda zdaj našli svoj igričarski obrok.

Naše naloge bodo obsegale raziskovanje scen umorov, zbirali bomo dokaze in preučevali razne sledi. Zanimivo je, da nam bo vsake toliko na pomoč priskočila na pomoč naša mačka, ki bo lahko obiskala področja v katera se človeško telo preprosto ne more stisniti.

Tales of the Neon Sea se morda zdi kot neka majhna, neznana igra, a na indie sceni uživa veliko spoštovanja. Na Steamu drži igra več kot 1.100 recenzij in močno oceno “Very Positive”.

Igro lahko brezplačno prevzamete na Epic Games trgovini, ponudba pa bo veljavna do 8. aprila, ko bo na vrsto prišla nova igra 3 out of 10, ki govori zgodbo razvijalca iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime