Igro Steel Rats lahko zdaj pridobite na Steamu popolnoma brezplačno

Če imate radi platformske igre in motorje, potem imamo za lepo posladek, ki je trenutno na Steamu popolnoma brezplačen. Govorimo o igri Steel Rats, ki jo razvijalec Tate Multimedia trži na Steamu po ceni 19,99 €, trenutno pa jo lahko prenesete v svojo knjižnico brez da bi v njo investirali en samcat evro.

Steel Rats se dogaja v alternativni verziji leta 1940, ko Zemljo napadejo zlobni Junkbotsi. Nekdo se mora rešiti zlobnih napadalcev in naloga je padla na naša pleča. Na izbiro imamo štiri različne like, nato pa se usedemo za balanco motorja in se spusti skozi razne prepreke, ki jih spremljamo iz strani gledanega pogleda.

Vendar pa se vesoljskih robotov ne bomo odkrižali samo s preskakovanjem raznih ovir, saj bomo bolj trde orehe morali zlomiti z orožji, ki jih bomo pripeli na okostje našega dvokolesnika.

Steel Rats je zanimiv naslov in za ceno 0 € si ga splača vsaj prenesti v knjižnico iz naslednje povezave in ga morda zagnati, ko vam zmanjka iger za igranje. Ponudba bo na voljo do 4. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime