Prihajajoča igra Brewmaster bo izpolnila vašo željo varjenja domačega piva

Varjenje piva je hudo popularen, ampak tudi presneto drag hobi. Poleg drage opreme, potrpežljivosti, in znanja potrebujete tudi veliko prostora, saj preprosto potrebujete garažo v kateri bo preko noči eksplodiral vaš prvi neuspešen zvarek.

Zanimivo potem, da do sedaj še nismo dobili še nobene igre, ki bi ta konjiček ustvarjanja alkoholne pijače prenesla v digitalno obliko. To namerava spremeniti razvijalec Auroch Digital, ki trenutno dela na svojem zanimivem naslovu Brewmaster.

Gre za simulacijo, ki bo poskušala vključiti vse korake ustvarjanja svojega žlahtnega napitka. Tako boste morali na kup zbrati vso potrebno opremo, skrbeti za pravilno varjenje in skrbno pregledovati recepte. Igralci boste lahko tudi okrasili svojo postajo za varjenje piva, na koncu pa boste zvarek tudi prodali in poskušali ne pasti v bankrot.

Zadeva je vsekakor videti zanimivo, a razvijalec ima pred sabo še kar nekaj dela, saj bo igra izšla šele enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!