Prijatelji prihajajo sredi aprila na HBO Go

V začetku januarja je naročnike pretočnega servisa Netflix doletel hud šok, saj je popularna serija Prijatelji nenadoma izginila iz strežnikov. Udarca nismo čutili samo v Sloveniji, ampak tudi drugje po svetu, saj so bili Prijatelji kljub svoji starosti še vedno od ena najbolj popularnih serij na tem pretočnem servisu.

Razlog za odstranitev je bil iztek pogodbe in čeprav je Netflix ponudil ogromno denarja za obnovo pogodbe, je še več ponudil HBO, ki je tako januarja postal novi dom prijateljev. Gledalci so vseh deset sezon lahko gledali na njihovem novem servisu HBO Max, ki pa Slovencem ni veliko pomagal, saj ta pri nas še ni na voljo.

Imamo pa HBO Go, ki je postal nekakšna čudna, alternativna veja HBO servisa. Trenutno HBO Max dobi vse nove serije in filme, mesece kasneje pa zadeva prispe tudi na HBO Go. Tako bo tudi v primeru Prijateljev, ki bodo na HBO Go končno zaživeli 15. aprila in Slovenci bomo končno nazaj dobili serijo, ki je popularna predvsem tudi zato, da vam nekaj “špila” v ozadju, medtem ko si vzamete popoldanski spanec ali brskate po telefonu.

Mimogrede, tudi tista posebna epizoda Friendsov, ko se bodo po vseh teh letih ponovno združili vsi igralci popularne serije, je končno dobila datum snemanja. Igralci bi morali pred kamere stopiti že davno nazaj, a je koronavirus kriza zamaknila srečanje, ki naj bi se končno zgodilo naslednji teden, zadeva pa bo za ogled na voljo enkrat do poletja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime