Star Trek: Picard dobil dražilnik za drugo sezono – vrača se Q

Star Trek: Picard je pred izidom obetal veliko. Vsak oboževalec franšize Zvezdnih stez je namreč nestrpno pričakoval vrnitev igralca Patricka Stewarta v vlogo Picarda, ki ga mnogi smatrajo za najboljšega zvezdnega kapitana vseh časov (mimogrede, ste vedeli,. da je William Shatner star že 90 let?).

Žal pa prva sezona ni prinesla tisto, kar so Trekkiji pričakovali in dobili smo nekakšno zmes akcijskega in bolj umirjenega dogajanja, vse skupaj pa je na koncu pri oboževalcih pustilo mlačen okus. Serija na IMDbju sicer drži oceno 7,5/10, kar ni katastrofa, a je daleč od Star Trek: The Next Generation, ki se je povzpel na 8,6/10.

Kljub povprečnim ocenam pa bo Picard doživel tudi drugo sezono. O njej se še ne ve veliko, smo pa dobili prvi dražilnik v katerem lahko poslušamo prelestni glas Stewarta, ki nam razlaga pretok časa. Na koncu se pogled zavihti na mizo s kartami, kjer v lepem učinku karta kraljice počasi razpade in na koncu ostane samo Q. To je seveda namig na dobro znani lik, ki se je pojavil v raznih Star Trek serijah, kot so Next Generation, Voyager in Deep Space Nine.

Vrnitev med zvezde je potrdil tudi igralec John de Lancie in zanimivo bo videti, kako ga nameravajo scenaristi vpeljati v dogajanje. Q je namreč kot nekakšen bog in vsi igralci so se od tistih serij iz devetdesetih pošteno postarali, tako da nas res zanima izgovor za gubastega Q-ja.

Odgovor na to vprašanje bomo dobili enkrat v 2022, saj šele takrat izide 2. sezona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime