Blizzard za ta vikend načrtuje alfa testiranje predelave Diablo 2 Resurrected

Navadno spregledam alfa testiranja iger, saj v mojem prenatrpanem urniku preprosto nimam časa za igranje nedokončanih iger. A za predelavo Diablo 2 Resurrected bi si vzel čas, če bi mi razvijalec Blizzard omogočil sodelovanje v njihovem prvem zaprtem alfa testiranju igre, ki se bo začelo v petek in zaključilo v ponedeljek.

Blizzard je že ob najavi predelave te legendarne igre zapisal, da igralce pred izidom čakata dve alfa testiranji in zdaj je končno napočil čas za prvo. To se bo osredotočilo na enoigralsko kampanjo, igralci pa boste lahko izbirali med igralnimi razredi Barbariana, Amazonke in čarovnice, za testiranje pa se boste lahko sprehodili skozi zaklet samostan in na koncu porazili šefico Andariel, obiskati pa bo moč tudi Lut Gholein in tam premagati Duriel. Alfa testiranje ne bo vsebovalo omejevanja stopenj, tako da lahko s pridnim “grindanjem” naberete dovolj izkušenj tudi za maksimalno stopnjo.

Drugo alfa testiranje se bo osredotočilo na večigralstvo in testiranje strežnikov, a zanj še nimamo datuma izida.

Dostop do igranja ne bo omogočen vsem, ampak samo tistim redkim izbrancem. Za svojo možnost sodelovanja se lahko še vedno prijavite na naslednji povezavi in upate na loterijsko srečo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime