Mass Effect: Legendary Edition dobil nov primerjalni video

Razvijalec BioWare je včeraj v svojem blog zapisu podelil obsežen seznam sprememb, ki bodo doletele prihajajočo trilogijo predelav pod skupnim imenom Mass Effect: Legendary Edition, dobili pa smo tudi nov video, ki pokaže nekaj primerjav med originalom in posodobljeno verzijo.

Največje spremembe so doletele prvi del iz leta 2007 in tu ne govorimo samo o novih teksturah in sistemu osvetljevanja, saj je razvijalec poskrbel tudi za spremembo igralne formule. Streljanje bo zdaj bolj zadovoljujoče in merek ne bo več skakal med majhnim in ogromnim. Igralec bo dobil tudi možnost šprintanja izven akcijskih sekvenc, orožja pa bodo odklenjena za vse in ne bodo več omejena na razrede.

mass effect

Osovraženi Mako bo prav tako deležen prenove in njegova vožnja vas ne bo več pošiljala na rob norosti. Razvijalec je poskrbel da bo tudi skakanje po inventoriju lažje in bolj hitrejše, čaka pa nas tudi cel kup uravnoteženj pri spopadih z navadnimi nasprotniki in tudi šefi. BioWare je še zapisal, da bo nekaj uravnoteženja prejel tudi Paragon/Renegade moralni sistem.

Spremembe se bodo zgodile tudi na drugem in tretjem delu, čeprav bodo te manj obsežne. Izjema bo tretji del, saj tam večigralstvo tokrat ne bo prisotno, kar s sabo potegne nekaj posledic. Večigralstvo je namreč v originalu vplivalo tudi na zaključek zgodbe, teh nalog pa zdaj ne bo več mogoče izpolniti. BioWare je tako dal več poudarka na enoigralske misije in če boste želeli dobiti najboljši konec, potem bo treba maksimalno izkoristiti vsebino v kampanji. To med drugim obsega prenašanje shranjenih položajev med igrami in preigravanje vseh nalog, vključno s tistimi v DLC-jih.

Osebno komaj čaka vrnitev v Mass Effect svet in od tega me ne loči več veliko peščene ure, saj se ta izteče že 14. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime