Nekdo dela na bizarni Seinfeld grozljivki

Sinfeld Remastered je igra, ki je vsekakor originalna in nosi zanimiv koncept. Originalno se je igra imenovala Sinfeld Chronicles in je bila ustvarjena v igri Dreams, zgodba pa nas je tam popeljala skozi nočnomorno verzijo stanovanja, ki smo ga gledali v popularni seriji Seinfeld.

Razvijalec je koncept razširil in tako se je rodila igra Sinfeld Remastered, ki tega oktobra prihaja na PC in konzolo PlayStation 5.

Igrali bomo čudnega možaka, ki ima glavo dojenčka, med našo igralno seanso pa bomo naleteli na cel kup referenc, ki jih bodo Seinfeld privrženci hitro opazili. V napovedniku lahko vidimo neonski znak za Van Buren Boys, v ozadju stoji Frogger arkadni avtomat, v Monk’s restavraciji pa bomo naleteli na PigMana, ki je v igri veliko bolj grozljiv kot pa v seriji. Seveda bomo obiskali tudi verno poustvarjeno stanovanje Jerryja, ki v sebi nosi nekega čudnega stanovalca.

Vse skupaj se morda zdi kot prvoaprilska šala, a razvijalec je s svojim projektom povsem resen. Sinfeld Remastered naj bi mešal primesi grozljivk, kot so Resident Evil, Silent Hill in PT, zanimivo pa bo videti kakšen bo končni rezultat. Bizarnost pri igri namreč ni dovolj, saj mora biti zabavno tudi igranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime