Zanimiva FMV PlayStation ekskluziva Erica prihaja na PC

FMV igre so bile hudo popularne v devetdesetih in so danes praktično mrtev žanr, kar je škoda, saj ta kategorija videoiger vsebuje še ogromno neizkoriščenega potenciala. FMV naslovi namreč niso tipične igre, saj na zaslonu gledamo kratke filmske izseke, ki pa so interaktivni. Igralec lahko ta vsake toliko izbere kakšno od ponujenih možnosti in s tem vpliva na nadaljnji razplet dogodkov.

Ena izmed redkih predstavnic tega žanra nosi ime Erica in leta 2019 je izšla ekskluzivno za konzolo PlayStation 4, tam pa je ene igralce razočarala, druge pa navdušila. Razvijalec Flavourworks se je zdaj odločil, da zdaj to svojo detektivsko avanturo pripelje tudi na Steam in to po skromni ceni 12 €.

Erica nosi zanimivo zgodbo. Naslov igre je tudi ime dekleta, ki išče sledi glede očetove smrti. Njeno raziskovanje je pripelje do ogromne graščine, tam pa bo morala na kup zbrati kup dokazov, igralec pa bo moral za reševanje ugank uporabiti kakšno možgansko celico. Erica uporablja profesionalne igralce, kar celotno izkušnjo dvigne nad tistimi smešnimi igrami izpred dolgo nazaj.

Erica je že prispela na iOS operacijske sisteme, na Steamu pa jo bomo lahko igrali od 25. maja dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime