Attack on Titan je po enajstih letih zaključil svojo zgodbo

Hajime Isayama je za svojo epsko poved Attack on Titan potreboval dolgih 11 let in oboževalci te dotične mange so v včerajšnjem 139 poglavju vendarle prilezli do zaključka zgodbe.

In nad koncem niso ravno vsi navdušeni. Tale ogromna Reddit tema je pristaše mange razdelil na dva tabora: na tiste, ki so bili nad zaključkom navdušeni in nad tistimi, ki zadevo enostavno prezirajo. Se pa pripadniki obeh strani strinjajo, da je Hajime pri koncu tvegal in spisal zaključek zgodbe na način, za katerega je vedel, da ne bo všeč ravno vsem.

Attack on Titan je močno vplival na razvoj mange in animejev po celem svetu in še posebej v ZDA ga mnogi označujejo za tisti izdelek, ki je pomagal pri ponovni obuditvi zanimanja za animeje. Attack on Titan je namreč tudi anime, ki smo ga lahko dolgo spremljali na Netflixu, zdaj pa je serija postala zavezana pretočnem servisu Hulu. Tudi anime se počasi zaključuje in zadnja sezona je bila razdeljena na dva dela – drugi del prihaja enkrat pozimi. Prvi del zadnje sezone je vključeval 16 epizod, za drugi del pa število epizod zaenkrat ostaja neznanka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Gledu samo anime, tko da samo z tega kota lahko komentiram. Zadeva je zanimiva in ima kar nekaj zanimivih preobratov. Tko da talent je.

    Ampak nima niti za pol čunga lunga čigumija prot Odi(One Piece). 😉

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime