Adidas razkril Towelie superge, ki v sebi skrivajo skrit predal za travo

Risani lik Towelija iz popularne serije South Park je zagotovo nastal med eno napeto kadilsko seanso ustvarjalcev Treyja Parkerja in Matta Stona. Kdo pri pravi pameti bi namreč v svojo serijo vpeljal lik vijoličaste brisače, ki se ga rada zadeva z marihuano?

Towelija smo prvič spoznali v peti sezoni South Parka leta 2001, kar pomeni, da je ta zadeta brisača stara že 20 let. Podjetje Adidas se je v namen praznovanja tega praznika združila z ustvarjalci South Parka in skupaj so počeli novo supergo, ki že na prvi pogled spomni na ta popularni lik.

Čevelj je odet v vijoličasto barvo, material pa je malce kosmat, tako da spominja na teksturo brisače. Na jeziku lahko najdemo dve očesi, ki skupaj z obrvmi takoj spomnita na znamenito brisačo, a ustvarjalci se niso ustavili samo tam, ampak so poskrbeli še za nekaj zabavnih dodatkov.

Če na očesi posvetite UV svetlobo potem obe postaneta krvavi, kar je odslikava zadetega Towelija. A v supergi se skrivajo še dodatna presenečenja, saj lahko znotraj najdemo napisa “Don’t forget to bring a towel” in “I have no idea what’s going on”, pod njima pa se skrivata predalčka, kamor lahko zbašete svoj zavojček marihuane. Seveda lahko v predalček pospravite tudi kaj drugega, a jasno je, kam so so s to potezo ciljali ustvarjalci superge.

Adidas bo superge začel prodajati 20. aprila in to na svoji uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime