Popularni ruski YouTuber Life of Boris prejel zajeten paket presenečenj iz Slovenije

O video podvigih raznih YouTuberjev bolj redko pišemo, a tokrat bomo naredili izjemo, saj je en svetovno popularen YouTuber v svojem posnetku spočel ogromen poklon naši ljubi deželi.

Govorimo o najbolj slavnem čepaču na svetu, zagovorinku slovanskega življenjskega sloga in mojem soimenjaku, ki se je hkrati rodil na isto leto – Life of Borisu.

Poznan je pod raznimi nadimki, med katerimi najdemo tudi domišljavo ime SLAV KING, ta unikaten YouTuber pa je pred kratkim spočel skrivnosten video z naslovom Good Morning. Video je pokazal njegove običajne kuharske veščine, ki skoraj vedno vsebujejo tudi vodko, na koncu posnetka pa Boris prižge računalnik in na njegovem ozadju lahko vidimo slovensko zastavo.

Oboževalci so se seveda začeli spraševati, da ni nemara Boris iz Slovenije. Na njegovem Wikipedia zapisu je sicer zapisano, da YouTuber prihaja bodisi iz Estonije ali Rusije, Slovenija pa do sedaj ni bila omenjena. Pozorne oči so lahko opazile zanimivo oblikovan stol pod katerim se sveti napis UVI Chair – slovenska znamka gaming in pisarniških stolov.

Da ima Boris nekaj s Slovenijo je dokončno razkril včerajšnji video, ko je na svoj dom prejel obsežen paket, ki je prispel iz naše dežele. Weslav ga je razpakiral po svoje: škatlo je odprl iz spodnje strani in začel ven vleči stvari, ki jih bo prepoznal vsak Slovence: Kekec pašteto, slovensko potico, Cockto in seveda Čokolešnik, ki ga je zmiksal na unikaten način.

A glavni namen videa je bila napoved sodelovanja med njim in slovenskim podjetjem UVI. SLAV KING ima namreč zdaj po novem svoj unikatno zasnovan stol ter zanimivo periferijo, ki jo sestavljajo miška Lust, TKL tipkovnica Pride Mini ter čudovita podloga, ki zaobjame celotno vašo mizo. Oboževalci si lahko že naročite vse njegove produkte na naslednji povezavi in to po ugodni ceni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime