Dela se na Powerpuff Girls seriji z živimi igralci

Se spomnite risanke Powerpuff Girls? Te tri deklice s supermočmi so bile najbolj popularne med letoma 1998 in 2005, ko je na kanalu Cartoon Network izšlo šest sezon in 78 epizod. Leta 2016 smo dobili ponoven zagon serije, zdaj pa se je nekomu zdela dobra ideja, da iz te risanke naredi film.

S tem ne mislimo risanega dela, ki bi bil raztegnjen na format celovečerca, ampak na čisto pravi film z živimi igralci. V glavnih treh vlogah bodo zaigrale Chloe Bennet kot Blossom, Dove Cameron kot Bubbles in Yana Perrault kot Buttercup.

Powerpuff girls

Profesorja Drake Utoniuma bo odigral Donald Faisonm tajnico Saro Bellum Robyn Lively, Nicholas Podany pa bo zaigral zlobnega opičnjaka Jojota. Dobili smo tudi prvo uradno sliko treh deklet, ki si jo lahko ogledate zgoraj.

Zgodba bo… Precej bizarna. Nova serija bo namreč spremljala avanture Powerpuff deklet, ki so zdaj že najstnice in imajo težave v spopadanju z realnostjo. Vsa tri so namreč tudi jezna, da so celo svojo mladost posvetile pretepanju kriminalcev. Producenti pravijo, da bomo dekleta še vedno videli v njihovih značilnih uniformah, a samo v posebnih trenutkih, ko se bodo spominjala preteklosti. Morda bo vse skupaj spominjalo na ta zabaven skeč, ki prikazuje zgodbo Powerpuff deklet, če bi jih snemal HBO.

Zaplet je vsekakor unikaten in serija bo bodisi zanimiva ali pa povsem zanič. Na sodbo bomo morali še malce počakati, saj datuma izida za zdaj še nimamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime