Serija Mythic Quest dobila nov napovednik za 2. sezono v kateri nas bo zabaval tudi Snoop Dogg

Prva sezona Mythic Questa je bila precej zanimiva, čeprav smo na nekaterih mestih zaznali nekaj porodnih težav. Veliko več upanja zato gojimo za drugo sezono, ki nam je že izvrgla en dražilnik, zdaj pa smo dobili čisto pravi napovednik.

Prepiranje med Poppy Li in karizmatičnim direktorjem Ianom Grimmom se je nekoliko umirilo in zdi se, da je par končno našel skupno točko glede razvoja njihove igre Mythic Quest in novega dodatka, ki naj bi tej izmišljeni MMO igri vdihnil nekaj novega življenja. Ampak izvršni producent David tej spravi ne verjame in pričakuje, da bo njun odnos vsak čas eksplodiral.

V napovedniku vidimo tudi nekatere ostale like. Duo testirancev bo še vedno ves flirtajoč in očitno bodo tokrat osebe med sabo malce bolj povezane, saj v enem kadru Rachel uči Grimma vožnjo Porscheja, medtem ko sta ta dva lika v prvi sezoni komajda spregovorila.

Aja, pa očitno bo v seriji vsaj na kratko nastopil tudi raper Snoop Dogg, ki je čedalje bolj popularen v igričarskih krogih.

2. sezona Mythic Questa se začne 7. maja na pretočnem servisu Apple TV+. Še pred tem bomo 16. aprila dobili posebno epizodo Everlight, ki bo kazala vrnitev programerjev v pisarne, potem ko so celo leto delali od doma.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime