YouTuber sredi streama reši človeka pred ropom – doma mu ponorela mama razbije vso opremo

Streamerji, ki ne igrajo iger ampak svoje gledalce zabavajo s prenosi v živo sredi ulic velikokrat naletijo na kakšne nepričakovane trenutke. Eden takšnih se je zgodil YouTuberju z imenom Sherwin, ki je med sprehajanjem po Londonu postal priča ropu.

Sherwin se napadalca ni ustrašil in je vpijajoč pristopil do njega in ta se je naposled le ustrašil in pobegnil iz kraja napada. Njegova žrtev je bil nek nedolžen Azijec na kolesu, napad pa se je zgodil sredi zaskrbljujočega trenda sovraštva po svetu, kjer se čedalje več ljudi nasilno spravlja nad Azijce, saj jih obtožujejo za nastanek svetovne koronavirus pandemije.

Sherwin je tako postal junak in čeprav gre za manjšega streamerja, je ta posnetek eksplodiral v popularnosti in hitro nabral preko 100k ogledov, kar za 7 ur dolg prenos v živo vsekakor ni slaba številka. V polnem posnetku lahko vidimo da je bila tudi poklicana policija in tako žrtev napada kot Sherwin sta opisala napadalca.

Žal pa se Sherwinova zgodba tukaj ne konča. YouTuber namreč živi s svojo mamo, ta pa je duševno bolna. Sherwin je na svojih prenosih v živo večkrat pokazal njeno izživljanje nad njim, ki je vključevalo pretepanje in vlečenje las. Tokrat nad njegovim herojskim dejanjem ni bila navdušena, ampak povsem paranoična, saj naj bi jih napadalec zaradi njega izsledil in obiskal na domu.

Remember that streamer who saved that guy getting mugged? His mother just went apeshit and broke a bunch of his equipment. from r/ActualPublicFreakouts

Zato je začela razbijati njegovo snemalno opremo in v posnetku lahko vidimo Sherwinov strah ter njegovo žalostno pobiranje razbite opreme. Upamo, da mu bo nedavna slava prinesla dovolj fičnikov, da se lahko odseli na svoje, a v to nekako dvomimo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime