Fast and Furious 9 dobil drugi napovednik

Franšiza Hitri in drzni je z vsakim delom bolj odpuljena in ne vem kako lahko ustvarjalci vedno znova zarišejo neko noro avanturo, z absurdnimi zapleti, vsi udeleženi pa se držijo smrtno resno. Nič drugače ne bo v devetem delu, ki se bo zopet vrtel okoli družine, tokrat pa bo ta postala osrednji zaplet.

Na nasprotnih bregovih si bosta namreč stala Dom Torreto, ki ga igra Groot ter njegov mlajši brat Jakob, ki ga bo odigral profesionalni rokoborec John Cena. Med njima je veliko slabe krvi in Jakob ima dovolj tega, da vedno živi v bratovi senci.

Njun spor bodo zgladili samo vratolomni pregoni z avtomobili, ki tokrat ne švigajo samo po tleh, ampak se dvignejo tudi med oblake, nekaj streljanja in veliko, veliko eksplozij. Raztur je konkreten in videti je, da so ustvarjalci detonirali tudi prave eksplozije, tako da se ne vrti vse samo okoli CGI efektov. Na režiserski stolček se vrača Justin Lin, ki je nazadnje režiral Furious 6 in tip je v tem času nabral veliko plodnih idej, ki jih bo sedaj lahko končno spravil na ekran. Tisti pregon z ogromnimi magneti, ki uniči celo stavbo je videti še posebej slastno.

Fast and Furious 9 prihaja v kino že to poletje. Američani ga bodo lahko gledali od 25. junija dalje, Evropejci pa bomo dostop dobili nekoliko kasneje – 8. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime