Resident Evil Village z novim napovednikom pokazal sistem nadgrajevanja

V Resident Evil Village se v zapuščeni vasici ne boste borili samo proti ponorelim zombijem, vampirjem in volkodlakom, ampak boste morali zalogo streliva porabiti tudi za klanje nedolžne živine. Prvič v seriji bomo namreč naleteli na okoli tavajoče nevtralne živali, kot so kure, koze, prašiči in ribe, ki proti igralcu ne bodo agresivne, a vseeno jih bomo lahko ubili.

Novi posnetek razkaže da bo takšno klanje s sabo prineslo bonuse, saj bomo lahko nato pobrali njihovo meso, tega odnesli do trgovca Duka in preko posebnega recepta nato ustvarili unikatno jed, ki nam bo dvignila statistike. Sicer ne vemo, kako je lahko meso, polno svinčenega streliva lahko okusno in zakaj igralec za odpravo perutnine ne uporabi kakšnega noža, ampak to so vprašaja za kakšen drug članek.

Video pokaže tudi nadgrajevanje orožja in sistem kovačenja, ki bo enak predhodniku. Spet bomo lahko kombinirali različne surovine in si tako ustvarili zdravilne napitke ali pa novo zalogo streliva. Mešetarjenje z inventarjem je še vedno tukaj in spet se bo treba odločati, kaj bomo vzeli s sabo na odpravo in kaj bomo pustili v skrinji.

Resident Evil Village je videti slastno in komaj čakamo na izid, ki se bo pripetil 7. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime