Zombijaška streljačina House of the Dead dobiva predelavo

House of the Dead je v igričarski zgodovini dokaj pomembno ime. Založnik SEGA je igro najprej spočel leta 1996 za arkadne avtomate, za igranje pa ste v roko vzeli plastično pištolo in se odpravili na masovno pobijanje zombijev. Igranje vam ni omogočalo prostega raziskovanja, ampak vas je igra sama peljala naprej “na tirnicah”, vaša naloga pa je bila, da ste preprosto ob pravem trenutku namerili tja, kjer se je pokazala gnijoča glava.

The House of the Dead je od svojega izida prejel kup nadaljevanj, med katerimi velja izpostavitio predvsem Typing of the Dead, ki je za pobijanje zombakljev zahteval hitro tipkanje besed, razvijalec MegaPixel Studio pa je včeraj pokazal prvi napovednik predelave prvega dela.

Čaka nas enaka igralna formula, grafična podoba pa bo pošteno nadgrajena. Naenkrat bosta lahko igrala dva igralca, trupelca zombijev pa bodo verno razpadala pod njihovimi metki, čeprav igra na splošno ni videti preveč krvava.

Igra je za zdaj napovedana samo za konzolo Nintendo Switch, dobili pa naj bi jo enkrat letos. Razvijalec je že nekaj časa nazaj napovedal tudi predelavo drugega dela, a o tem ne vemo še ničesar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime