Epic Games ta teden podarja kar tri igre

Čas da spihate prah iz svojega Epic Games zaganjalnika, ki ga večina vas uporablja samo za tedensko prevzemanje brezplačnih iger. Založnik se je za ta teden odločil ponuditi kar tri naslove, vsak od njih pa je vreden vsaj klika na gumb “Free”.

Prva igra je v bistvu trilogija, tako da celotna ponudba v bistvu zaobjema pet naslovov. Deponia: The Complete Journey je moderna avantura, ki spremlja dogodivščine tipa Rufusa, ki poskuša pobegniti iz planeta smeti. Bežno se spomnim, da sem dolgo nazaj malce igral prvi del in dolgčas mi ni bilo. Deponia dejansko vsebuje malce bolj napredne uganke, tako da vas čaka nekaj praskanja po glavi, grafična podoba je privlačna in celotna trilogija stane 0 €, zato se jo splača prevzeti tule.

Druga igra je Pillars of Earth in je prav tako avantura, le da nosi veliko bolj odraslo zgodbo od Deponie. Igranje se odvija v srednjem veku, spremljali pa bomo pripoved treh različnih likov, ki se v Angliji spoprijemajo z revnostjo, vojno in politično pokvarjenostjo. Poudarek ni toliko na ugankah ampak bolj na izbiranju pravih vrstic dialogov, ki vplivajo na nadaljnji potek dogodkov. Vaša kopija vas čaka tukaj.

Za zaključek smo dobili še igro The First Tree v kateri igramo lisico, ki se odpravi na lov, da bi potešila lačna usta svojega pomladka. Grafična podoba je sicer preprosta, ampak čudovita, veselite pa se lahko tudi preproste in čustvene zgodbe. The First Tree lahko prevzamete na naslednji povezavi.

Vse tri igre bodo brezplačne do 22. aprila, takrat pa se bo ponudba zamenjala in bo navdušila ljubitelje grozljivk, saj bodo ti končno lahko preizkusili odlični Alien Isolation.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime