Wasteland 3 dobiva junija svoj prvi dodatek The Battle Of Steeltown

Wasteland 3 je bil precej dobra RPG izkušnja in igralci bomo skoraj leto dni po izidu vendarle dobili prvo štorijalno razširitev The Battle Of Steeltown.

Ta se bo vrtela okoli robotske tovarne, kjer pa je nekaj šlo po zlu. Vladar Kalifornije The Patriarch zato pošlje skupino Rangerjev raziskati kaj se dogaja in zakaj ven ne prihajajo pošiljke. Vmes bo treba še zatreti še kakšen upor delavcev in iz pisarne izvleči nesposobnega nadzornika. Seveda bodo vse te naloge vsebovale tudi alternativne poti, tako da bomo lahko na koncu dobili več različnih zaključkov.

Igralce čaka tudi cel kup nove opreme, vse inovacije dodatka pa bodo vpeljanje tudi v izvirno kampanjo. Žal to tudi pomeni, da igranje ne boste mogli izvajati, če ste že zaključili kampanjo, ampak bo potrebno naložiti kakšen shranjen položaj pred finalnim obračunom. Za večino to pomeni ponovno preigravanje, a glede na to, da bo dodatek tudi osvežil nekatere dele kampanje, morda to ne bo tako hud udarec.

The Battle Of Steeltown prihaja 3. junija, Wasteland 3 pa bo vse skupaj prejel dve razširitvi – o drugi se trenutno ne ve še nič.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime