Animirana serija Love, Death and Robots dobila napovednik za 2. sezono

Netflix je leta 2019 gledalcem predstavil novo animirano serijo Love, Death and Robots, ki je gledalce precej presenetila. Zadeva je bila namreč vrhunsko animirana in je vsebovala epizode, ki med sabo niso bile povezane in so nosile globlje pomene. Serija je tako precej spominjala na Black Mirror, vendar pa v prvi sezoni niso bile čisto vse epizode zadetek v polno.

Pretočni servis je bil nad odzivom gledalcev navdušen in je takrat začel tudi spočel zanimiv eksperiment, saj je epizode postavil v štiri različne vrstne rede in tako so testirali, kateri formati so gledalcem bolj ugajali.

Love, Death and Robots je bil takoj potrjen za nadaljevanja in včeraj smo končno dobili napovednik za drugo sezono, ki se imenuje Volume 2. Zopet nas čaka odlična animacija in glede na video bomo videli kar nekaj zanimivih zapletov. Med drugim bomo gledali v ogromen človeški podplat, raziskovanje tujega planeta, vesoljske kite in robotske pobiralce pasjih iztrebkov, ki bi nam prav prišli tudi v resničnem življenju.

Love, Death and Robots Volume 2 prihaja 14. maja, Volume 3 pa je začrtan za enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime