Immortals Fenyx Rising dobiva še zadnji DLC, ki bo popolnoma spremenil način igranja

Založnik Ubisoft je s svojo igro Immortals Fenyx Rising poskušal nekaj novega. Res je, da se še zmeraj gre za igro v odprtem svetu, kjer je na voljo cel kup stranskih opravil. A Immortals se ne jemlje preveč resno, raziskovanje pisane okolice je zabavno, čaka pa nas tudi nekaj ugank, ki niso pretežke in lepo popestrijo malce bolj šibek boj.

Igra je prejela že dva DLC-ja, zdaj pa se pripravlja izstrelitev že tretje razširitve The Lost Gods. Ta se bo od prejšnjih pošteno razlikovala, saj bomo tokrat nadzorovali novega heroja Asha, ta pa se je podal na Pyrite otok, kjer mora poiskati tiste Bogove, ki so se po sporu z Zeusom odločili pobegniti stran. Med njimi boste naleteli tudi na Hadesa in Pozejdona, vaša naloga pa je, da jih pripeljete nazaj v Pantheon.

Povsem se bo spremenil tudi igralni način, saj bomo tokrat dogajanje spremljali iz ptičje perspektive, tako da bo igranje malce spominjalo na akcijske RPG-je tipa Diablo ali Hades. Zanimivo bo videti, kako bo Ubisoft v tem načinu vpeljal razreševanje ugank in če bomo dobili kaj sprememb pri bojevanju.

The Lost Gods izide že 22. aprila, tako da upamo, da enkrat kmalu prejmemo tudi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime