Oglejte si prvih 7 minut prihajajočega filma Mortal Kombat

Pretepaška franšiza Mortal Kombat ni znana samo po svoji brutalnosti in krvavih Fatality usmrtitvah, ampak tudi po svoji zgodbi. Ta ima sicer klišejske in absurdne zaplete, a ne moremo si pomagati, da ne bi radi imeli vseh pretepačev, saj ima vsak od njih neko svojo zgodovino, cilje in ambicije.

Ravno zaradi tega se je Mortal Kombat že dvakrat preselil na kino platna. Prvi film je bil odličen, drugi malo manj, zdaj pa se približuje splavitev tretjega dela, ki pa ne bo nosil zaporedne številke, ampak se bo imenoval preprosto Mortal Kombat. Ustvarjalci so že ob prvi napovedi filma dejali, da bo film nosil najvišjo starostno oznako in bo to s svojimi krvavimi prizori pripeljal do absolutnega maksimuma.

Dobili smo že en napovednik, zdaj pa se je Warner Bros. odločil pokazati prvih sedem minut filma. To je morda malce nenavadna poteza, saj za kaj takega navadno dobimo samo napovednik, a nekateri se že v prvih minutah odločijo, ali bodo film gledali do konca ali ne in za take je zgornji napovednik odlična poslastica.

Prvih sedem minut ni preveč krvavih, saj se začnejo dokaj umirjeno, šele v drugi polovici se začne zadeva stopnjevati in priča smo prvemu spopadu med Sub-Zerom in Scorpionom, le da oba tokrat ne nosita mask.

Film se bo v kinih pojavil že v petek, 23. aprila, gledati pa ga bo moč tudi na pretočnem servisu HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime