Rockstar včeraj izdal posodobitvi za igri Max Payne 3 in LA Noire – vsi DLC-ji zdaj brezplačni

Rockstar je imel včeraj na Steamu precej čuden dan. Na tej digitalni trgovini so namreč za pol ure izginile prav vse njihove igre. Igralci so čudno gledali, ko nenadoma GTA 5 in Red Dead Redemption 2 nista bila več na voljo za nakup, a še preden so se lahko začele divje teorije, so se vse njihove igre zopet pojavile.

In med njimi se je pojavilo še več iger kot jih je bilo pred neljubo odstranitvijo, saj se je pojavil tudi Midnight Club 2, ki je bil iz trgovine odstranjen leta 2018. Rockstar ga je nato zopet odstranil, a presenečenj s tem še ni bilo konec.

Igri Max Payne 3 in LAR Noire sta namreč nenadoma dobili posodobitvi. Špila nista dobila kakšnih večjih popravkov, saj jima je bila samo odstranjena podpora za 32-bitne sisteme, so pa bili igralci presenečeni, da so v svojih knjižnicah našli vse DLC-je. Ti so bili do sedaj plačljivi, zdaj pa so postali povsem brezplačni za vse lastnike originalne igre. Max Payne 3 sicer kakšnih pametnih dodatkov ni imel, saj so bili ti usmerjeni v večigralstvo, LA Noire pa je po drugi strani kmalu po izidu prejel kar nekaj DLC-jev v obliki novih misij in orožij, ki so lepo razširili osnovno kampanjo.

Kaj je povod za nenadno darežljivost razvijalca ni znano, a verjetno je upanje za kakšne predelave bolj kot ne jalovo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime