How I Met Your Mother dobiva nadaljevanje How I Met Your Father

Serija How I Met Your Mother je občinstvo zabavala med letoma 2005 in 2014, gledalci pa so po 208 epizodah vendarle prišli do konca, ki pa je nekatere močno razočaral. Zdaj, po sedmih letih se za pretočni servis Hulu pripravlja nova serija How I Met Your Father, kjer bomo spremljali avanturo nove junakinje Sophie, to pa bo odigrala Hillary Duff.

Mesto dogajanja bo New York, Sophie in njena ekipa prijateljev pa bo poskušala odkriti svojo ljubezen v svetu mobilnih telefonov, družabnih omrežij in interneta, ki na splošno ponuja druženje na načine, ki v How I Met Your Mother še niso obstajali. Tudi nova serija bo gledalce držala na robu sedeža, saj bo Sophie skozi epizode svojemu sinu razlagala, kako je na koncu spoznala njegovega očeta.

Hulu je za začetek naročil 10 epizod, serija pa je k sebi privabila velika imena. Vračata se ustvarjalca originalne serije Carter Bays in Craig Thomas, ki bosta v How I Met Your Father delala kot izvršna producenta, na čelu serije pa bosta Isaac Aptaker in Elizabeth Berger, ki svoje talente kažeta v še enem Hulujevem izdelku This is Us.

Datuma izida še nimamo, a oboževalci komedij bodo veseli že tega, da se bo na trgu pojavil nov izdelek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime