Test Drive Unlimited Solar Crown dobil nov napovednik

Založnik Nacon in razvijalec KT Racing sta že nekaj časa nazaj napovedala nov vnos v seriji Test Drive Unlimited, ki je dirkače nazadnje veselila dolgih 10 let nazaj. Test Drive Unlimited je bila za svoje čase posebna igra, ki nam je ponujala raziskovanje ogromne pokrajine, lepo izbiro licenčnih avtomobilov, preoblačenje dirkača ter res dolge dirke.

Njeno vlogo je od takrat zasedel odlični Forza Horizon, KT Racing pa želi z novim delom Solar Crown Test Drive zopet vrniti na pota stare slave. Včeraj smo dobili nov napovednik, ki pa žal ne pokaže nič igranja in je samo lep filmček, ki je bil spočet bržda zato, da igralci na projekt povsem ne pozabijo.

Zanimivo bo videti, ali bo Test Drive Unlimited še našel svoj kotiček na trgu, saj sta si s Forzo Horizon močno podobna. A serija vseeno še vedno ima svoje adute, saj je bil vedno poudarek na bolj osebni izkušnji kupovanja avtov, ogledovanja le teh v garaži in preoblačenje svojega dirkača. Na vseh teh stvareh bo delalo tudi nadaljevanje, dobili pa bomo tudi rekreacijo ogromnega otoka v merilu 1:1.

Nove informacije glede igre nas čakajo julija, tako da upamo, da takrat dobimo vsaj kakšen igralen napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime