Epic Games podarja odlično grozljivko Alien: Isolation ter igro s kartami Hand of Fate 2

Težko je verjeti, da mineva že 7 let, odkar je založnik SEGA najel razvijalca Creative Assembly in ga zadolžil za ustvarjanje grozljivke Alien: Isolation. Ta je bila naravnost odlična, saj nas je zgodba odpeljala bližje prvemu filmu, ko so bili Xenomorphi še dejansko strašljivi in se ni vse zanašalo samo na neko akcijo.

Creative Assembly je v razvoj vložil res veliko ljubezni, ki se jo lahko čuti izza vsakega ovinka vesoljske postaje Sevastopol. Isolation vsebuje bolj malo bojevanja in vse je usmerjeno v bežanje pred hudo premetenim vesoljskim morilcem, kot pa da to ne bi bilo dovolj, nam po življenju strežejo tudi ponoreli androidi.

Isolation se je žal slabo prodal, zato nadaljevanja ne bomo videli, a k sreči nam nihče ne more vzeti originala, ki ga ta teden na svoji strani podarja trgovina Epic Games. Mimogrede, modderji so omogočili tudi igranje v VR pogledu, ki izkušnji doda povsem novo dimenzijo.

Epic Games podarja tudi kvartopirsko igro Hand of Fate 2. Čeprav so poglavitne zadeve tu razne karte, se Hand of Fate 2 močno razlikuje od sorodnih iger tipa Hearthstone ali Gwent. Treba je zavihati roke in se v tretjeosebni pustolovščini sprehoditi skozi razne temnice, ki jih poseljujejo nevarni sovražniki. Vaša kopija vas čaka tule.

Ponudba je na voljo do 29. aprila, nakar bo na spored prišla D&D igra Idle Champions of the Forgotten Realms, ki je sicer že brezplačna, a Epic bo častil dodatno plačljivo vsebino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime