The Conjuring: The Devil Made Me Do It dobil prvi napovednik

Warner Bros. nadaljuje serijo grozljivk The Conjuring in to poletje bomo dobili že tretji del. Prvi del še vedno velja za najboljšega, medtem ko je dvojka nekoliko padla v kvaliteti. Tretji del, ki je podnaslovljen The Devil Made Me Do It se želi zopet vrniti k svojim koreninam, v ospredju pa bo še vedno par paranormalnih raziskovalcev Ed and Lorraine Warren, ki sta duhove raziskovala tudi v resničnem življenju.

Tretji del bo sledil resničnemu primeru umora iz leta 1981, ko je Arne Cheyenne Johnson ubil svojega najemodajalca Alana Bonoja. Posebnost tega zločina je bila obramba na sodišču, saj se je Arne branil z izgovorom, da ga v umor prisilil demon, ki se je skrival v koži 11-letnega dečka Davida Glatzela. Tako je to postal prvi primer na ameriškem sodišču, kjer je obramba poskušala dokazati paranormalni vpliv demona na hudodelstvo obtoženca.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It bo v glavni vlogi zopet postavil Patricka Wilsona in Vero Farmigo, za režijo bo poskrbel Michael Chaves, kot producenta pa se bosta podpisala Peter Safran in James Wan.

Film bo izšel 4. junija na pretočnem servisu HBO Max, tam pa bo na voljo točno en mesec. Seveda ga bomo lahko gledali tudi v kinih, če se bo epidemiološka slika do takrat dovolj izboljšala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime