Atmosferična streljanka Chernobylite prihaja julija

Ime Chernobylite hitro pričara pred oči post-apokaliptično okolico, v kateri se v daljini izrisujejo napol podrti kadeči dimniki Černobila, za petami pa so nam mutantske pošasti, ki za svojo odpravitev zahtevajo lepo dozo svinčenega dežja.

Chernobylite je s prvimi napovedniki precej spominjal na Stalker-ja in čeprav si igri resda delita nekaj atmosferičnosti, bo igranje Chernobylita precej drugačno. Tu je namreč poudarek na grozljivosti in pripovedovanju zgodbe, ki bo za glavno nalogo postavila iskanje naše izgubljene žene.

Raziskovanje bo nelinearno, kar je v svetu grozljivk nekaj posebnega, zanimivo pa bo videti, kako bo razvijalec Farm 51 v igro vpeljal sistem kovačenja. Tega naj bi bilo kar precej in ne bo namenjen samo našemu opremljanju, ampak tudi oskrbi naših spremljevalcev, ki nam lahko pomagajo, če pa jih zanemarjamo, se bodo obrnili proti nam.

Chernobylite je včeraj dobil nov napovednik, ki je zakazal tudi datum izida. Igra je bila do sedaj na voljo v sitemu Zgodnjega dostopa in jo na Steamu lahko igrate že zdaj, poln izid pa se bo zgodil enkrat v juliju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime