Ratchet & Clank: Rift Apart dobil nov, obsežni igralni napovednik

Po suši iger so pred nami končno lepši časi. Maj bo zelo aktiven, zabava pa se bo nadaljevala tudi v juniju, ko bo na konzolo PlayStation 5 prispela nova ekskluziva Ratchet & Clank: Rift Apart.

O tej igri se že dolgo ve, razvijalec Insomniac Games pa je sedaj razvoj pripeljal dovolj daleč, da lahko pokaže nekaj poštenih izsekov iz igranja. Včeraj so za nas pripravili novo State of Play predstavitev, ki je v 16 minutah pokazala marsikaj zanimivega.

Glavna igralna mehanika bo instantno prehajanje med dimenzijami, ki bo zahvaljujoč hitremu PS5 SSD disku bliskovito hitro. Okolica se bo s pritiskom enega gumba instantno spremenila in še kar se ne moremo navaditi, da imajo nove konzole tako hitre diske. Novi Ratchet & Clank: Rift Apart bo seveda plodno izkoriščal napredne mehanike DualSense igralnega ploščka, tako da boste pod prsti čutili tudi najmanjšo vibracijo.

Veliko bo seveda tudi streljanja z zanimivi orožji, prevažanja v pol odprtem svetu, čaka pa nas celo jahanje zmaja v zračnih obračunih. Vse to bo krasila čudovita grafična podoba, ki postaja sumljivo podobna Pixarjevim risankam. Treba je še izpostaviti odlično optimizacijo, saj bo to še ena PS5 igra, ki bo tekla pri 60 sličicah na sekundo v ločljivosti 4K.

Ratchet & Clank: Rift Apart prihaja na naše konzole že 11. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime