World of Tanks veterani igri na Steamu masovno podeljujejo negativne ocene

Razvijalec Wargaming je po desetih letih obstoja svoje hudo popularne večigralska igre World of Tanks to včeraj pripeljal tudi na Steam. Nova verzija je po vseh pritiklinah popolnoma enaka tisti prejšnji, saj morate tudi na Steam verziji najprej prenesti Wargamingov zaganjalnik in se v njega prijaviti s svojim računom.

Vendar pa obstaja ena velika razlika, saj je razvijalec zaradi neznanega razloga onemogočil prenos svojega starega računa v novo Steam verzijo. To je precej pomemben hakeljc, saj so nekateri igralci v svoje tankovske pločevine vložili nepregledno število ur in zdaj, če želijo igro poganjati preko Steama, morajo za svoje igranje ustvariti nov račun. Razvijalec je omogočil navzkrižno igranje med Steam igralci in tistimi, ki poganjajo originalno verzijo igre, tako da je ta poteza povsem nelogična.

Tudi igralci nad tem niso navdušeni in nad World of Tanks na Steamu trenutno dežujejo masovne negativne kritike. Med časom pisanja je igra nabrala 896 recenzij, a kar 585 od teh je negativnih. Tako zdaj World of Tanks na Steamu nosi oceno Mostly Negative.

Wargaming poskuša jezo zajeziti z novim dogodkom, ki Steam igralcem do 3. maja štirikrat večje izkušnje. To bo pohitrilo njihovo napredovanje, a seveda je pri nekaterih veteranih to slaba tolažba.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime