Moški poskušal z nožem napasti Genshin Impact razvijalca, saj je bil nezadovoljen z eno posodobitvijo

Če potrebujete še en dokaz, da se je ljudem med pandemijo popolnoma odpeljalo poglejte na Kitajsko. Spletni portal Sina namreč poroča o moškemu, ki je kupil dva noža in se je poskušal pretihotapiti v pisarne razvijalca miHoYo ter tam nameraval pobiti nekaj osebja in nato sam sebi vzeti življenje.

Motiv za njegov načrtovani umor je hudo bizaren. miHoYo stoji še za eno popularno mobilno igro Honkai Impact 3rd, ki v glavno vlogo postavi mična anime dekleta, ki veliko mahajo z meči in izvajajo nadnaravne poteze. Igra na splošno ni nič posebnega, a lahko jo poganjate na telefonih in tako je na Kitajskem pravi hit. Razvijalec je nedavno izdal novo posodobitev, ki je v igro vpeljal prikupne zajčje preobleke in plesne poteze, ta nova vsebina pa je bila na voljo za vse trge, razen za Kitajskega.

Oboževalci so posodobitev označili za neokusno in nespoštljivo, kitajski igričarji pa so bili še dodatno jezni, ker posodobitve niso prejeli. Vik in krik je bil dovolj velik, da je miHoYo posodobitev enostavno odstranil in se opravičil vsem igralcem.

Ravno ena od teh potez naj bi zanetila požar pri ponorelem oboževalcu, ni pa še jasno, ali je bil jezen zaradi zajčjih oblek ali zaradi tega, da teh ni bilo na voljo za kitajski trg. Ve se samo, da je kupil dva 9 centimetrov dolga noža, a še preden bi lahko uprizoril pokol, je bil aretiran s strani policije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime