Na splet ušli dve sliki Battlefielda 6

Novi Battlefield prihaja še letos in zdi se, da sta založnik EA in razvijalec DICE tik pred tem, da med svoje oboževalce pošljeta prvi napovednik. Kdaj se bo to zgodilo še ni znano, a nekaj se je govorilo, da bo prvi napovednik ali dražilnik prišel enkrat v tej pomladi.

battlefield

Še pred tem pa je nekomu očitno uspelo nekako iz njihovih pisarn odtujiti dve sliki. Ti sta slabe ločljivosti, tako da je verjetno nekdo zajel sliko iz napovednika. A vseeno sta videti legitimni, saj se ujemata z konceptinimi risbami, ki so ušle že enkrat prej.

battlefield

Prav tako te slike potrdijo govorice, da se bo novi Battlefield dogajal v prihodnosti, tako da lahko pozabite na kakšno zgodovinsko obdobje. Tom Henderson je možakar, ki velja za zanesljiv vir informacij in ta je povedal, da se bo nova igra imenovala preprosto Battlefield in da se bo dogajala 10 let v prihodnosti. Tako lahko pričakujemo moderna orožja, ki pa so rahlo nadgrajena, prav tako bomo gledali v tehnologijo, ki zaenkrat še ni čisto zaživela tipa robotski psi.

battlefield

Večigralstvo naj bi prinašalo nekaj presenečenj. Seveda bo tu nek battle royale igralni način, igralni razredi pa bodo zdaj s sabo prinašali posebne sposobnosti, kot je denimo izvidnik, ki med tekom ne oddaja zvoka ali pa pehotni vojak, ki s sabo nosi več vzdržljivosti.

Smo že v maju, tako da stavimo, da bomo prvi napovednik prejeli še ta mesec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime