Resident Evil Village demo na PC-ju je časovno omejen, a igralci so že premagali to oviro

Založnik Capcom za svoje Resident Evil igre rad predčasno izda demo različice, a te so vedno omejene na nek bizaren način. Tako je tudi v primeru igre Resident Evil Village, ki je že osmi del te franšize in izide že čez manj kot en teden.

Demo verzijo lahko prenesete na Steamu, a pri njej velja en hakeljc: za igranje imate na voljo samo eno uro časa. Nato vas demo različica vrže ven in ne morete je več ponovno zagnati.

Seveda to nekaterim igralcem, ki morajo raziskati prav vsak kotiček, ni ustrezalo, zato so se na PC-ju hitro začele iskati rešitve, ki bi zoprni odštevalnik nekako ustavile. Najbolj kmečki pristop je to, da ustvariš nov Steam račun, a to ni ravno enostavna rešitev.

Zato je nekdo na Steamu spisal bolj elegantno rešitev, ki vključuje brisanje shranjenih položajev in nalaganje eksternega programa. Treba je narediti par korakov, a na koncu je rezultat to, da je odštevalnik zamrznjen in v demo različici se lahko zabavate toliko časa, kolikor hočete.

Če pa vam je morda tudi to preveč kompleksno, potem boste veseli goljufivega programa, ki vse skupaj zamrzne s pritiskom ene tipke, hkrati pa doda možnosti za goljufanje, kot je nesmrtnost ali pa neskončna zaloga zdravja.

Resident Evil Village nam že pošteno trka na vrata, saj bo za igranje na voljo 7. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime