Star Wars: The Old Republic dobil novo vsebinsko posodobitev The Dark Descent

The Old Republic bo decembra letos praznoval že svoj 10. rojstni dan, kar je za MMO vsekakor velik dosežek. BioWarov projekt je imel ob svoji izdelavi rekorden proračun, saj je EA takrat želel s to igro ubiti World of Warcraft, a mu to na koncu ni uspelo. Takrat se je zdelo, da bo šel ta MMO hitro na pokopališče, vendar pa se je zgodilo ravno nasprotno.

The Old Republic je namreč postal eden tistih redkih projektov, ki je s preklopom na F2P način pridobil ogromno novih igralcev, ki že deset let zaporedoma podpirajo ta naslov. Hkrati je bila to edina igra, ki je imenu BioWare dala nekaj smisla, medtem ko je razvijalec vmes pošteno zamočil z igrama Mass Effect Andromeda in Anthem.

SWTOR je kljub svoji starosti še danes vreden vaše pozornosti in ravno danes je na strežnike prispela povsem nova vsebinska posodobitev. Ta med drugim doda povsem nov “raid” oz “flashpoint” Secrets of the Enclave, ki nas pošlje na planet Dantooine v ruševine jedijevskega templja, tam pa moramo poiskati Darth Malgusa. Temnica se bo razlikovala glede na vašo pripadnost svetli ali temni strani, tako da boste izkusili različno zgodbo vsaj dvakrat, s sabo pa boste lahko vzeli tudi nekaj zvestih spremljevalcev.

Nova posodobitev s sabo prinaša tudi 14. sezono PvP-janja in prvo sezono Galactic Seasons, ki vas bo za opravljanje dnevnih in tedenskih izzivov dodatno nagradila.

Igranja se lahko lotite že zdaj, saj je osnovna igra povsem brezplačna, za ceno 0 € pa boste preživeli ogromno prijetnih, štorijalnih uric.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime