League of Legends se seli na Netflix – animirana serija dobila prvi dražilnik

Pretočna platforma Netflix je v svoj topli objem sprejela še eno igričarsko licenco in to je tokrat huronsko popularna večigralska MOBA igra League of Legends.

Riot in Netflix sta oboževalcem pokazala prvi dražilnik za novo serijo Arcane, ki pa je dolg manj kot 20 sekund. Iz tako kratkega videa je težko delati neke pomembne zaključke, a vseeno lahko vidimo nekaj zanimivosti. V kadrih se pojavita sestri Jinx in Vi, ki se ne marata ravno preveč. Vi je kot nekakšen šerif mesta Piltover, medtem ko bi lahko Jinx označili za nekakšnega norca, ki mu zakon pomeni bore malo.

To sta samo 2 šampiona, medtem ko je League of Legends med svojim dolgim obstojem igralcem predstavil kar 150 različnih herojev, vsak od njih pa vsebuje svojo zgodovino, sovraštva in prijateljstva. Ustvarjalcem tako zagotovo ne bo kmalu zmanjkalo vsebine, a zanimivo bo bilo videti, koliko sezon načrtuje Riot.

Kratki dražilnik predstavi tudi grafični slog, ki mi je osebno veliko ljubši od tistega, v katerem je bila ustvarjena serija DOTA, ki jo te dni že lahko gledamo na Netflixu. Animacija je videti bolj napredna in višje kvalitete, tako da se zdi, da je Riot v svoj izdelek vložil več proračuna.

Za gledanje končnega izdelka bo treba še malce počakati, saj Arcane izide šele enkrat v jeseni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime