May the Fourth Be With You! Nova Star Wars animirana serija The Bad Batch zdaj na voljo za ogled

Danes je 4. maj, kar pomeni, da se vsi oboževalci franšize Vojna zvezd oblačijo v rjave odeje, se pripravljajo za vnovični ogled filmov in pridno nalagajo igre, ki bi vsaj malce pričarala magični učinek Sile v njihova življenja.

Za praznovanje se je pripravil tudi Disney, ki je na svojo pretočno platformo Disney+ poslal prvi del nove animirane serije The Bad Batch. Gre za nadaljevanje serije The Clone Wars, zgodba pa sledi skupini kloniranih vojakov, ki smo jih spoznali v zadnji sezoni The Clone Warsa. Njihova enota se imenuje Clone Force 99 in po galaksiji bodo morali rešiti cel kup zanimivih zapletov. Dogajanje je postavljeno za tistimi iz filma Revenge of the Sith in leta pred Mandalorianom, notri pa nas čaka nekaj znancev, kot je denimo mlajša verzija bojevnice Fennec Shand iz The Mandaloriana.

Prvi del je že na voljo in je dolg kar 70 minut. Naslednjega pričakujemo 7. maja in bo krajši, vse skupaj pa bomo v eni sezoni dobili 16 epizod – zadnja od njih prispe 13. avgusta.

Žal je slaba novica to, da bo nova serija na voljo samo na pretočnem servisu Disney+, ki je nam Slovencem zaenkrat še nedostopen. Rešitev je zaenkrat tako samo v registraciji preko VPN-a ali pa se odpravite v kak piratski zaliv.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime