Spiral: From the Book of Saw je nadaljevanje Žage in tule je nov napovednik

Se zavedate, da bo Spiral: From the Book of Saw že deveti del grozljive serije Žaga? In jaz norec sem pogledal praktično vse, pa čeprav je zadeva postala zanič že nekje na sredini.

O novem delu se govori že nekaj časa, a je bil izid večkrat zamaknjen zaradi koronaviruis krize. Ta sedaj počasi pojenja in zna se zgoditi, da bomo končno lahko kmalu spet hodili v kina. Žal pa se glede na napovednike ne zdi ravno, da bo Spiral: From the Book of Saw kakšen resnejši preporod serije, ampak bolj utrujeno nadaljevanje, s slabim igranjem in klišejskimi zapleti.

V glavni vlogi nastopa Chris Rock, ki je tudi spisal scenarij. Ta komik želi na vse načine prestopiti v resnejše vloge in Hollywood mu želi ustreči, a sam ga nikakor ne morem vzeti resno. Njegov nastop v novi sezoni Farga je bil moteč in tudi tule imam neprestano občutek, da bo slej kot prej povedal neko stand-up šalo. Rock bo v filmu igral detektiva Ezekiela “Zeke” Banksa, ki rad zakon vzame v svoj roke. Je sin policijskega veterana Marcusa Banksa, ki ga bo odigral Samuel L. Jackson, dvojec pa bo raziskoval skrivnostne umore, ki precej spomnijo na tiste grozljive pasti, ki jih je v prvih delih uprizarjal Jigsaw.

Spiral: From the Book of Saw bo izšel 14. maja in to samo v kinih, zaenkrat pa še ni besede, da bi prišel na kakšen pretočni servis.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime