Wolfenstein: Blade of Agony je ogromna modifikacija, ki je za izdelavo potrebovala kar 6 let

Ste si v zadnjem času zaželeli vrnitve v toplo naročje Wolfenstein franšize? Treba je priznati, da je nekaj posebnega na streljanju zlobnih nacijev z rahlim futurističnim pridihom. Od zadnjega uradnega dela Wolfenstein Youngblood minevata že dve leti, tako da je čas za kakšno novo porcijo streljanja in to nam je zdaj dostavila skupina oboževalcev, ki je dolgih 6 let delala na modifikaciji Wolfenstein: Blade of Agony.

Gre za mod, ki teče v GZDoom pogonu, tako da ne pričakujte najnovejše grafične podobe, a streljanje in akcija bosta ostali na visokem nivoju, igra pa bo tudi prava poslastica za retro navdušence. Bolj kot za sekvel novodobnih delov je tole nadaljevanje Wolfensteina 3D, v glavni vlogi pa zopet nastopa naš priljubljeni junak B.J Blazkowicz.

Kljub ostareli podobi je ustvarjalcem v modifikacijo uspelo zapakirati kar nekaj prelestnih grafičnih učinkov in izboljšav, ki jih nikoli nismo zagledali v originalu. Blade of Agony prinaša tudi nesovražne osebe s katerimi se lahko dejansko pogovarjamo, zvočno podajanje in bolj napredno umetno inteligenco.

Najboljše pri vsemu skupaj pa je to, da je zadeva povsem brezplačna za igranje in si jo že zdaj lahko snamete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime