Tale igra poustvari Batmana iz leta 1989 in je naravnost čudovita

Današnji Batman filmi se precej razlikujejo od tistih, ki smo jih prejeli v devetdesetih. To ne pomeni, da so bili tisti zgodnji filmi zanič. Ravno nasprotno – Batman iz leta 1989 je še danes, 30 let kasneje, vreden ogleda, saj je na njem delal Tim Burton, ta pa je pod sebe zbral zvezdniško zasedbo igralcev, kot so Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger in Robert Wuhl.

Burton je na filmu pustil svoj unikaten slog, ki ga od takrat Batman filmi niso več poustvarili in je stal zaprašen v kotu, dokler ga pred kratkim ni v roke dobil ustvarjalec Osmany Gomez. Ta se je podal v pogon Unreal Engine in rezultat njegovega dela je projekt I Am Batman – demo igra, ki poskuša poustvariti Burtonovo mojstrovino v igričarski obliki.

In Gomezu je uspelo. Kratki posnetek igranja razkrije temačne ulice mesta Gotham in nekatere scene so potegnjene neposredno iz filma. Vidimo tudi nekaj vožnje z Batmobilom ter gledamo v Batmana, ki ima na prsih velik rumeno-črn znak ter veliko počasnejše in realistično premikanje od tistega netopirja iz Arkham iger.

Žal pa je to samo demo in Osmany ga žal ne namerava spustiti v javnost, saj je bil projekt ustvarjen z namenom bogatenja njegovega življenjepisa. A morda se pri Warner Brosu. nekdo spomni, da bi bilo morda dobro iz tega koncepta narediti pravo igro. Sicer dvomimo v kaj takega, a zgodile so se že bolj čudne stvari.

Več slik iz igre lahko najdete na uradnem Instagram profilu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime